Equip promotor

EducaPermacultura

Mamen Artero Borruel

El globus vermell

Arquitecta per l’ETSAB-UPC (2004), especialitzada en bioconstrucció i permacultura. Postgrau en producció, gestió d’espectacles i esdeveniments culturals per la UB (2007-08). Postgrau en Seguretat i Salut a la Construcció per l’ETSEIB (2010-11). Cofundadora d’El globus vermell (2008). Codirecció del despatx d’arquitectura Rabat & Artero especialitzat en rehabilitació i urbanisme (2005-2012). Títol de professora d’Hatha Ioga per Yogadarshanam Indian School (2016). Ha viscut i treballat a Milano i Liverpool.

Anna Moreno

Arquitecta per l’ETSAB-UPC (1996). Tècnica superior de prevenció de riscos laborals especialitat de seguretat, higiene i ergonomia i psicosociologia. Formadora durant 10 anys a l’Institut Gaudí de la Construcció. Treballs de consultora en sobre l’inventari de béns mobles i immobles i col·laborant en l’elaboració de plans d’autoprotecció. Tècnica al Servei d’Equipaments Esportius al Consell Català de l’Esport. Col·laboració en l’elaboració de les Fitxes Tècniques, del Full Tècnic d’Equipaments Esportius, publicació sobre temes relacionats amb la planificació, la construcció i la gestió dels Equipaments Esportius i en el Pla Director d’instal·lacions i equipaments esportius de Catalunya (2002-2004). Tècnica de la Secció de Supervisió de Projectes. Direcció General de Centres Públics i de la Secció d’Obres i Manteniment dels Serveis Terrritorials del Baix Llobregat. Departament d’Ensenyament (2005-2012). Tècnica de prevenció de riscos laborals a diferents Serveis Territorials del Departament d’Educació (des de 2013)

Eva Crespo Villalba

PachaMama Media

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona (2004) , Diplomada en Educació Social per la Universitat Ramón Llull (1999), i amb Postgrau en Impacte del Canvi Climàtic i Sostenibilitat per la Brunel University, a Londres (2010).

Permacultora i Comunicadora. Fundadora de PachaMama Media (2019), productora audiovisual especialitzada en produccions amb fons social i/o mediambiental.

Durant 11 anys va viure a Londres, on va desenvolupar la seva carrera audivisual treballant per diferents agències i canals de comunicació, inclouent BBC World, Channel 4, Sky News, NBC News London Bureau i Discovery Channel, entre d´altres.

Els últims 3 anys, vivint i treballant entre Londres i Barcelana, els ha dedicat a combinar dues de les seves passions: l´Audivisual, i la Permacultura i la seva difusió, especialment en l´àmbit educatiu i pedagògic.

Organitzat per:

EducaPermacultura

el_globus_vermell-logo-MES MARGE.jpg
PachaMama Media Logo.png

Col.laboren:

LOGO B+S VERTICAL COLOR_Barcelona Sosten
Logotip_HORITZ_INV_groc_tres turons fina
pi72dpi.png

Han Col·laborat:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now